تاریخ: پنجشنبه 18 مهر 1387 - 17:55 عنوان: برنامه تولد داریم برای فرشته های
سلام دوستان خوب هم شهرکی
تصمیم داریم با یاری خداوند در آخرین جمعه هر ماه با همکاری مرکز بهزیستی شهرک وردآورد تولد فرشته های متولد در همون ماه را در مرکز بهزیستی وردآورد بگیریم.
تو آخرین جمعه هر ماه می خوایم بریم تا کمی با خودمون باشیم ،به قول مرحوم حسین پناهی بریم اونجا تا بفهمم که هنوز هیچی نفهمیدم...
البته این برنامه ها از مزایای زیادی برخوردار که به عنوان مثال:
-آشنایی بیشتر هم شهرکی ها عزیز با یکدیگر
- آشنایی با محیط و فعالان عزیز در مرکز بهزیسیتی وردآورد
- آشنایی با دوستان خوبمون که بعضی هاشون هم سن من و شما هستن
- پر کردن اندک اوقات این عزیزان به شادی با حضور شما
- اهداء هدایا و کمک های مالی هم شهرکی ها به این مرکز
- و ....
البته فعلا در مرحله هماهنگی با مسئولین مرکز بهزیستی وردآورد هستیم در صورت موافت، این برنامه ها به اجرا درخواهد آماد که ما در همین جا از تمامی اهالی و ارگانهایی که تصمیم به کمک ما در این برنامه را دارند خواهشمندیم با حضور در دفتر سایت به آدرس شهرک وردآورد- بلوار وردآورد- روبروی مدرسه نرجس خاتون پلاک 181 (مجتمع فنی مهندسی تکنوسیستم) این موضوع را با مسئولین سایت در میان بگذارند.
البته ما مطمئن هستیم که امور اجتماعی فرهنگی هنری ناحیه 3 شهرداری منطقه 21 همچون دیگر برنامه های فرهنگی سایت در کنار ما خواهد بود. جا داره همین جا از جناب آقای حمزه علی مسئول امور اجتماعی فرهنگی ناحیه 3 شهرداری منطقه 21 به دلیل کمک ما در اجرای برنامه های فرهنگی هنری و اجرای برنامه های خوب محفل انس با قرآن در ماه مبارک رمضان تشکر کنیم.
دوستان عزیزی که پیشنهاد و یا انتقادی در اجرای این برنامه دارند می توانند از همین تاپیک و در قسمت پایین صفحه(محل درج پاسخ) استفاده کنند.
از دوست و همکار خوبم آقای حیدری از بابت تدارک این برنامه تشکر می کنم و امیدوارم دوستان دیگر با حضور در این برنامه و ارائه پیشنهادهای خود ما را در اجرای یک برنامه خوب و کامل یاری کنند.
فراموش نکنید این حضور و فعالیت شما در سایت هستش که دیگر مسئولین سایت از جمله دوست خوبم آقای حیدری و عباسی را وادار کرده تا فعالیت های خودشون را بیشتر کنند. پس شما نیز با حضور خود دلگرمی به این دوستان بدید تا بتونن برنامه ها شون را به خوبی انجام بدن
برای تک تک شما خوبان آرزوی موفقیت می کنم. _________________ كمك كردن به ديگران از سنت هاي پسنديده تمامي اديان است . پس بدون در نظر گرفتن جنبه مالي به همديگر كمك كنيد
aval salam
manam mesle dostan e degar az tarhe aghaye heydare daber va masole farhangi sait hemayat mekonamo o shomaro ham davat mekonam be anjam kare kheyr na az babate madei ghazeyeh balke janbeye manavei kar e ke ono dar khor tavajoh mekoneh .
hozor e man o shoma shayad baes beshe ke in bacheh ha ehsas dorei az ejtema va kombod hashono kamtar hes konan
.!!!...pas tame khobe shad kardane degrano ehsas konid
عضو شده در: 4 بهمن 1386
تاریخ: یکشنبه 28 مهر 1387 - 14:21 عنوان:
سلام به همه دوستان.
من از طرف خودم و همه کسانی که از این موضوع اطلاع پیدا کردن از مدیریت سایت و همه کسانی که برای این امر مهم تلاش فراوان کرده اند تشکر فراوان می کنم.
و به امید خدا بنده و دوستان هم تلاش میکنیم تا در این امر خدا پسند سهمی داشته باشیم.
با تشکر از مدیریت سایت رسمی شهرک ورداورد
سلام به همگان و خوبان
آقای حیدری کارتون عالیه و واقعاً قابل تحسین. من منتظر خبر قطعی هستم و حتماً می خوام که تو این کاره نمی دونم اسمش و چی بذارم شرکت کنم.
با تشکر فراوان از کسانی که در جهت تحقق ای ن فعالیت تلاش می کنند.
مديريت محترم سايت به خاطر اين سايت و ابتكار جالبتون تشكر ميكنم من با كمال ميل و بي صبرانه منتظرم كه شروع را اعلام كنيد هم از نظر مالي هم فكري و هم حضور فيزيكي در خدمتم و ميدونم همه با شنيدن تاريخ شروع فعال ميشوند و به كمك شما ميشتابند باز هم تشكر كيان
خدا رو چي ديدي شايد قصه رد شد...دلم راه رسم اين عشق و بلد شد...
دوستان عزيز نظرتون با پيگيري مجدد اين برنامه چي هستش موافقيد مجدد پيگيري كنيم اگه مجتمع بهزيستي وردآورد موافقت نكرد برنامه را در جاهاي ديگه از جمله خانه سالمندان شهر قدس اجرا كنيم.؟
اما اين بار من به تنهايي نمي تونم كاري از پيش ببرم دوستاني كه موافق هستن قدم پيش بزاران و كارهارو تقسيم كنيم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید